Massagepraktijk Aylin

Contact

Ik ben Perihan Snel en sinds begin 2016 eigenaar van mijn massagepraktijk Aylin in Westerwatering Zaandam. Na een carrière van bijna 10 jaar in de milieusector, in een functie met veel denkwerk en een hoog concentratievermogen, heb ik na de geboorte van mijn jongste besloten om het roer om te gooien en te doen wat veel beter bij mij past. En dat is in essentie mensen verzorgen, ontzorgen en verlichting brengen. Omdat ik ook meer met mijn handen en minder met mijn hoofd bezig wilde zijn, past het massagevak mij als gegoten. Inmiddels is masseren echt mijn passie geworden. Ik heb diverse massageopleidingen en cursussen afgerond en mijn fascinatie voor het menselijk lichaam én geest zorgt ervoor dat ik kennis blijf vergaren. Ik geef ontspanningsmassages, klachtgerichte massages, stoelmassages en de workshop babymassage. Ook benieuwd wat massage voor jou kan doen, dan heet ik je van harte welkom in mijn praktijk. 


Speciale tarieven mantelzorgers

Massagepraktijk Aylin is aangesloten bij De Zaanse Mantelzorgpas, een initiatief van de Gemeente Zaanstad en Zaanse ondernemers om mantelzorgers in de Zaanstreek te belonen voor hun inzet in de maatschappij. Ben je mantelzorger en woon je in de Zaanstreek? Check dan even of recht hebt op de mantelzorgpas via zaansemantelzorgpas.nl

Het tegoed op de mantelzorgpas is ook bij ons te besteden. We zetten mantelzorgers graag nog meer in het zonnetje door nu ook korting te geven op de massagebehandeling! De speciale tarieven voor mantelzorgers met de Zaanse mantelzorgpas, zijn als volgt:
30 min massage € 20,00 ipv € 22,50
45 min massage € 30,00 ipv € 33,75
60 min massage € 40,00 ipv € 45,00
90 min massage € 50,00 ipv € 60,00

  • De zaanse mantelzorgpas wordt mede mogelijk gemaakt door: