Meld uw bedrijf aan - word acceptant

Gemeente Zaanstad zoekt acceptanten voor de Zaanse Mantelzorgpas! Ruim 170 winkeliers en ondernemers zijn u al voorgegaan. Wilt u ook acceptant worden van de Zaanse Mantelzorgpas? Meldt u zich dan aan door uw bedrijfsgegevens, inclusief logo in JPG, op te sturen naar Puur Zaans:

Email adres denise@puurzaans.nl

Als acceptant dient u gevestigd te zijn in gemeente Zaanstad. Voor alle spelregels en voorwaarde voor deelname klikt u op de link aan de rechterkant. 

De Zaanse Mantelzorgpas: een blijk van waardering

Als waardering voor de inzet van Zaanse mantelzorgers, geeft de gemeente Zaanstad sinds 2015 jaarlijks de Zaanse Mantelzorgpas (voorheen de Zaanse cadeaubon) uit ter waarde van €150 aan Zaankanters die zich vrijwillig inzetten als mantelzorger. Het bedrag op de pas is te besteden bij ruim 170 winkels en ondernemers. Denk hierbij aan (kleding)winkels, bloemisten, bouwmarkten, tuinspeciaalzaken, elektronica/media, hobbywinkels, kunst en cultuur, restaurants, kappers, schoonheidsspecialisten, masseurs, supermarkten, fotografen etc. U kunt hier ook aan deelnemen! We willen hier dan ook graag zo veel mogelijk Zaanse ondernemers bij betrekken. 

De Zaanse Mantelzorgpas is een persoonsgebonden betaalpas en heeft de eerder uitgegeven papieren Zaanse cadeaubon vervangen.

Spelregels en voorwaarden

Aan het worden van acceptant zitten enkele spelregels en voorwaarden. Zo moet u bedrijf gevestigd zijn in Zaanstad. Uw bedrijf en eventueel uw aanbod wordt vermeld op deze website. En u ontvangt maandelijks van ons een financieel overzicht wat u inzicht geeft in de tegoeden die bij u besteedt zijn. Alle 'Spelregels en voorwaarden' vindt u onder link aan de rechterkant. 

Voor meer informatie over de Zaanse Mantelzorgpas, het registratiesysteem en overige (technische) diensten kunt u contact opnemen met Denise de Vries van Puur Zaans denise@puurzaans.nl / 06-46031766. 

  • De zaanse mantelzorgpas wordt mede mogelijk gemaakt door: