Hulp nodig?

Heeft u vragen of wilt u met een medewerker spreken? Geen probleem. Wij helpen u graag. Maar kijk eerst even of uw vraag tussen de 'Meest gestelde vragen' staat. Misschien vindt u daar antwoord op uw vraag. 

Staat uw vraag er niet tussen of heeft u alsnog een algemene vraag over de waardering of over de aanvraag van de waardering? Neem dan contact op met het sociaal wijkteam in uw buurt. Via swtzaanstad.nl vindt u per sociaal wijkteam adres- en contactgegevens. Heeft u hulp nodig bij het activeren van de pas? Ook dan kunt u terecht bij het sociaal wijkteam.

Heeft u behoefte aan een luisterend oor of ondersteuning bij uw mantelzorgtaken? Neem dan contact op met het Sociale Wijkteam bij u in de buurt. Kijk op www.swtzaanstad.nl voor telefoonnummers en adressen.


Heeft u vragen over de status van een ingediende aanvraag of over de beschikking, dan kunt u contact opnemen met de gemeente Zaanstad op het nummer 14075. 


Heeft u technische vragen over het gebruik van uw mantelzorgpas of bent u uw pas verloren? Stuurt u ons dan een e-mail naar: vraag@zaansemantelzorgpas.nl, voorzien van uw postcode/ huisnummer en eventueel uw kaartnummer. 

  • De zaanse mantelzorgpas wordt mede mogelijk gemaakt door: