Contact

Waar kunt u terecht met vragen?

  • Heeft u een algemene vraag over mantelzorg, de mantelzorgpas, het aanvragen ervan e.d., neem dan contact op met het sociaal wijkteam in uw buurt. Via swtzaanstad.nl vindt u per sociaal wijkteam adres- en contactgegevens. Heeft u hulp nodig bij het activeren van de pas? Ook dan kunt u terecht bij het sociaal wijkteam. 


  • Heeft u vragen over de status van een ingediende aanvraag of over de beschikking, dan kunt u contact opnemen met de gemeente Zaanstad op het nummer 14075.


  • Heeft u technische vragen over het gebruik van de mantelzorgpas, of bent u uw pas verloren, dan kunt u een e-mail sturen naar vraag@zaansemantelzorgpas.nl, voorzien van uw postcode/ huisnummer, uw kenmerk, eventueel uw kaartnummer en uw vraag.

Op de website; www.zaansemantelzorgpas.nl/pagina/meest-gestelde-vragen, vindt u de ‘meest gestelde vragen’. Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons dan een email.


Contactpersoon voor acceptanten

Uw bedrijf aanmelden, vragen en- of suggesties met betrekking tot de Zaanse Mantelzorgpas kunt u per mail richten aan PUUR ZAANS info@puurzaans.nl

  • De zaanse mantelzorgpas wordt mede mogelijk gemaakt door: